KAYSERİ / MELİKGAZİ - Müşerref - Hasan Eser Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Müşerref - Hasan Eser Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Yıldırım Beyazıt Yeni Mahalle Cengizhan Sk No13 Melikgazi KAYSERİ Mustafa Eraslan Lisesi yanındaki Tavlusun Cad. 1km ilerlendikten sonra Müdür Marketin önünden sağa dönülecek
Vizyon
İlimizde;Velisi,Öğrencisi,Öğretmeni, Çalışanı ve İdarecisi Tarafından Alanlarında En Çok Tercih Edilen Okul Olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini ön plana alarak, öğrencilerin bilgi sahibi olmalarını, beceri ve kendine güven kazanmalarını, çevresi ile dengeli iletişim kuracak davranış kazanmalarını, olaylara her cepheden tarafsız bakmalarını, günümüzün gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek bilgi ve beceri kazanmalarını, ailesi ve arkadaşları ile işbirliği yapabilme ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Gündüzlü ve Karma Eğitim